Grote update voor SportWatch

Vandaag is de compleet vernieuwde Android app van SportWatch live gegaan. De app, die bij AndroidWorld.nl op plek 8 staat van de beste apps van Nederland, krijgt met deze update veel meer functionaliteit. Niet alleen is het nog steeds mogelijk om berichten eenvoudig en snel op Twitter te plaatsen. Het is nu ook mogelijk om wedstrijden van andere gebruikers te volgen via de app.

Wat is SportWatch?
SportWatch is jouw ideale hulp om scores en gebeurtenissen bij te houden tijdens de wedstrijden van jouw favoriete club. Jij houdt de wedstrijd bij via de app en wij plaatsen het onmiddellijk op Twitter maar alleen datgene dat jij wilt. Zo kun je snel iedereen op de hoogte houden van de score.

Nieuwe functionaliteit
Naast bovenstaande functionaliteit is het een en ander toegevoegd aan de app.  Het is nu mogelijk om meerdere wedstrijden bij te houden en wat vooral een belangrijke verbetering is, is dat wedstrijden van andere gebruikers te volgen zijn via de SportWatch app. Steeds vaker willen gebruikers de wedstrijd van hun favoriete club bijhouden en het gelijk op Twitter plaatsen. Voor sommige mensen is dit storend omdat ze op zondagavond 7 uur met hun bord op schoot voetbal zitten te kijken en nog niets willen weten van de uitslag. Met de SportWatch app kun je wedstrijden dus bijhouden en andere kunnen het via de app gelijk meekijken.

Uiterlijk
Met de nieuwe versie krijgt SportWatch een nieuw uiterlijk. Het uiterlijk van de app is meer volgens de richtlijnen van Android. Hierdoor wordt de app veel gebruikersvriendelijker. Door de nieuwe functionaliteiten zal dit de app ten goede komen.

Uitbreidingen
Nog een nieuwe functie in de vernieuwde app zijn de in-app aankopen. Gebruikers kunnen kleine uitbreidingen kopen die het bijhouden van de app eenvoudiger maken. De uitbreidingen zijn vrij divers. Zo zijn er uitbreidingen voor het bijhouden van gele- en/of rode kaarten, wissels en het snel toevoegen van gebeurtenissen per wedstrijd, maar ook om geen reclame uiting te ontvangen.

Een van de grootste problemen in Nederland is echter wel dat een hoop mensen geen credit card hebben. Toch is er vaak de vraag gekomen of er geen andere mogelijkheden zijn om de betaalde versie te kunnen krijgen. Dit is vanaf nu mogelijk. Gebruikers kunnen hiervoor contact opnemen met ons voor meer informatie.

No Comments Yet.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.