SportWatch bij de top 15 van beste apps van Nederland

AndroidWorld.nl, een van de grootste Android communities van Nederland en Belgie, heeft op hun website een pagina met daarin de top 15 van beste Android apps gemaakt door Nederlandse ontwikkelaars. Dit is een van de best bezochte pagina’s op de website, maar door de enorme groei van Android zijn ze op zoek gegaan naar een nieuwe top 15.

Uit een selectie van ongeveer 40 apps mocht iedereen stemmen op hun favoriete app. SportWatch was daarbij een van de gelukkigen die in de top 15 terecht kwam.

Tijdens het Android evenement Droidcon Nederland werden alle apps in de top 15 door een jury beoordeeld. Op het evenement werd vervolgens de top 3 bekend gemaakt. Helaas zat SportWatch niet in deze top 3. De top 3 werd namelijk gevormd door ABN AMRO Mobiel Bankieren, BuienAlarm en NU.nl. Na een interview met de personen achter de applicaties werd BuienAlarm gekozen tot beste app van Nederland.

Via deze weg willen we de ontwikkelaar van BuienAlarm, Franklin van Velthuizen nogmaals feliciteren.

No Comments Yet.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.