Flinke stijging aantal gebruikers SportWatch

Zo langzamerhand beginnen in Nederland alle competities weer. Reden genoeg om andere daarvan op de hoogte te stellen, blijkt uit cijfers. Afgelopen maand is het gebruik van SportWatch namelijk flink gestegen. De gratis versie is gestegen met 38 % en de betaalde versie is gestegen met maar liefst 125 %. Dit is een stijging waar we heel trots op zijn.

Voor wie SportWatch nog niet kent, SportWatch is jouw ideale hulp om scores bij te houden tijdens wedstrijden van jouw favoriete club. Jij houdt de wedstrijd bij via de SportWatch app en wij plaatsen het onmiddellijk op Twitter maar alleen datgene dat jij wilt. Zo kun je snel iedereen op de hoogte houden van de score. De wedstrijden kunnen zowel door grote voetbalclubs gebruikt worden als door kleine sport verenigingen. Iedereen kan namelijk gebruik maken van SportWatch.

Ook voor coaches is SportWatch een uitkomst. Eenvoudig, maar vooral snel de scores bijhouden van de wedstrijd, zodat je tijdens de wedstrijd alle tijd aan het team kunt besteden.

Suggesties

Wij staan altijd open voor opmerkingen of suggesties voor SportWatch. Mail ze naar suggesties@sitioit.nl en we zullen kijken naar de mogelijkheden.

SportWatch kan op dit moment alleen nog gedownload worden op een telefoon met als besturingssysteem Android. Android is een open source platform voor mobiele telefoons dat ontwikkeld is door Google.

No Comments Yet.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.